Tel: 06 70 371 7404
Email: rendeles@mikonyhank.hu
Csomaggal kapcsolatos információt,levél formájában nyújtunk!

Biztositas

Biztosítási díj

E-mail
Időnként előfordul, hogy a csomagban lévő termék törötten érkezik, de mivel átvette a csomagot, így csak abban az esetben tudunk felelősséget vállalni érte, ha biztosítást köt.
Fogyasztói ár550 Ft
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Kedvezmény

Rendelését telefonon vagy emailben is leadhatja!
☎ A Telefonos rendeléshez hívja a 06-70/3717-404 telefonszámot! Hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig.
Az emailes rendeléshez küldje el a levelét a rendeles@mikonyhank.hu email címre!

    Csomagját térkitöltő habbal gondosan kibéleljük, de törékeny termékek esetén, a nem rendeltetésszerű szállítás során, a terméket kár érheti! A mi felelősségünk a csomag iránt addig tart míg feladjuk, amint átveszi a megrendelését, onnantól kezdve sem a Postát, sem Webáruházunkat semmilyen kötelezettség nem terheli!

    A Posta szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeinek 9.1.2.pont 2)bekezdés e) és f) pontja szerint nem tartozik a Posta felelősséggel abban az esetben, ha a "törékeny" többletszolgáltatás, kezelés igénybevétele nélkül feladott postai küldemény tartalma a külsőleg ép és sértetlen csomagolás - ideértve a tartalom előállítója által alkalmazott gyári csomagolást is - ellenére megsérül, és a sértetlen csomagolás felbontása után a zománcozott,cserépedény, vagy lakkozott tárgyaknál, valamint lepattogzási,karcolódási,nyomódási,súrlódási,horzsolási stb sérülés került megállapításra!

     

     Ha biztosítást köt csomagjára, bármi történjen, mi az anyagi kárát 7 napon belül kiegyenlítjük, amennyiben tudatta a Postával a kárt, és a jegyzőkönyvet felvették!