Barion Pixel

Gesztenyevágó

2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Utánvétel 3000 Ft feletti vásárlási kosárértéktől!

Megbízható magyar bolt!
Gyors kiszállítás, hatalmas raktárkészlet.

Gyakran ismételt kérdések
IDE kattintva.
Menny.:db

Gesztenyevágó a gesztenye egyenletes vágásához

 Penge kiváló minőségű, rozsdamentes acélból
Éles penge a tiszta vágásokért és az egyenletes pörkölés érdekében
Könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható kézzel
Hossza kb. 17,5 cm
Színe barna / ezüst
Br. súlya: 70 g

Sült gesztenye elkészítése:
A készítés előtti nap áztassuk be a gesztenyéinket egy kis vízbe. Másnap mindegyiknek a héját vágjuk be gesztenyevágóval. Egy kicsit még ezután is áztathatjuk, de nem feltétlen szükséges. A gesztenyéket tegyük egy alufóliával bélelt tepsibe, majd így a 200 fokos sütőbe. Kb. 20 percet kell sütni. Időnként azért rázogassuk meg a tepsit, hogy egyenletesen süljenek a gesztenyék. Ha letelt a 20 perc, vegyük ki őket.
Még melegen tálaljuk, és hagyjuk, hogy mindenki megpucolja magának a sajátját.

Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás

Hozzávalók:
- 375 g pucolt, párolt gesztenye
- 300 ml tej
- 300 ml víz
- 40 g kristálycukor
- 75 ml víz
- 1 csipet só
- 1 db vaníliarúd
- 60 g olvasztott vaj
- 100 g natúr krémsajt

Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: FC482455
Várható szállítás akár: 2024. szeptember 11.
Elérhetőség: Raktáron
KISZÁLLÍTÁSI IDŐ
ÉS KÖLTSÉG

Express szállítás 1-2 munkanap

2999Ft

GLS futárszolgálat 1-3 munkanap

1690Ft

MPL futárszolgálat 1-3 munkanap

990Ft

Pick Pack Pont 2-5 munkanap

990Ft

Foxpost cs.automata 1-5 munkanap

990Ft

Leírás

Gesztenyevágó a gesztenye egyenletes vágásához

 Penge kiváló minőségű, rozsdamentes acélból
Éles penge a tiszta vágásokért és az egyenletes pörkölés érdekében
Könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható kézzel
Hossza kb. 17,5 cm
Színe barna / ezüst
Br. súlya: 70 g

Sült gesztenye elkészítése:
A készítés előtti nap áztassuk be a gesztenyéinket egy kis vízbe. Másnap mindegyiknek a héját vágjuk be gesztenyevágóval. Egy kicsit még ezután is áztathatjuk, de nem feltétlen szükséges. A gesztenyéket tegyük egy alufóliával bélelt tepsibe, majd így a 200 fokos sütőbe. Kb. 20 percet kell sütni. Időnként azért rázogassuk meg a tepsit, hogy egyenletesen süljenek a gesztenyék. Ha letelt a 20 perc, vegyük ki őket.
Még melegen tálaljuk, és hagyjuk, hogy mindenki megpucolja magának a sajátját.

Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás

Hozzávalók:
- 375 g pucolt, párolt gesztenye
- 300 ml tej
- 300 ml víz
- 40 g kristálycukor
- 75 ml víz
- 1 csipet só
- 1 db vaníliarúd
- 60 g olvasztott vaj
- 100 g natúr krémsajt

Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.

Paraméterek

Vágóeszköz Készletek / egyéb
Anyag Műanyag
Színek Barna / bézs
Milyen alkalomra Karácsonyra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Mosoly palacknyitó

590 Ft 489 Ft
101 Ft 17%
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.
(30)

Fém befőttesüvegnyitó

2.690 Ft
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.
(9)

Üvegnyitó 4 es

980 Ft 899 Ft
81 Ft 8%
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.
(4)

Pillangó konzervnyitó

980 Ft
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.
(4)

Dugóhúzó

880 Ft
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.

AZORA konzervnyitó 21x5cm

2.590 Ft 2.289 Ft
301 Ft 12%
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.
(3)

Fém sörnyitó

550 Ft
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.

Turista konzervnyitó

389 Ft
Várható szállítás akár:
2024. szeptember 11.
Rendelés átvételi címünk!
Mikonyhánk Kft.
Telephely: 2213 Monorierdő,
Tölgyfa u. 80.
14 napos
pénzvisszafizetés!

Ha nem nyerte volna el
a tetszésed a termék