Leírás
Kürtöskalács sütő családi tálcás ( a termék kibontásra kerül minőség ellenőrzési céllal )
Anyaga: fa, fém
Mérete: Kürtőskalács készítő 34 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 16 cm hosszú és 3 cm átmérőjű; a tálca 17,5*17,5*3,3 cm
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el. Ne áztassa!
4 fej:16 cm
4 nyél:16 cm
sütőtál: 16 cm x 16 cm
HOZZÁVALÓK:
500 dkg liszt, 5 dkg cukor, 1 tojássárgája, 2 dkg élesztő, pici só.
SÜTÉS MÓDJA: Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet, puha tésztát készítünk,majd fél óráig kelni hagyjuk.
Ezután kinyújtjuk ujjnyi vastag csíkokra a tésztát.
A sütőfát megolajozzuk majd rácsavarjuk a tésztát, forró olajba helyezzük, és pirosra sütjük.
A sütőfáról lehúzva a kalácsot diós cukorba forgatjuk.
Jó étvágyat!
Br. súlya: 700 g
Paraméterek
Cukrászathoz | Retro édességek |
Főzőlapra alkalmas | Szabad tűzön |
Anyag | Fa / bambusz |
Színek | Natúr |
Típus | Kürtöskalács |
Alak | Retro formák |
Kivitel | Több darabos készlet |
Vélemények
Egy jó receptet kell találni hozzá.
Nagyon szeretem a kürtös kalácsot, igy megrendeltem. De kèrlek segítsetek, paràzson sül az "eredeti" , itt ok, van recept is, de ezt itt olajban kell valóban sütni a gàzon???
Nem sütőben, mert ott is elèg èrdekes ..
Hol èrdemes sütni?
Vagy rosszul gondolom?
Egy gond van csak vele, nem lehet eleget csinálni belőle.