Barion Pixel
Kép 1/5 - Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm
Kép 2/5 - Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm
Kép 3/5 - Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm
Kép 4/5 - Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

8.889 Ft (6.999 Ft + ÁFA)

Utánvétel 4000 Ft feletti vásárlási kosárértéktől!
Megbízható magyar bolt!
Gyors kiszállítás, hatalmas raktárkészlet.


Gyakran ismételt kérdések
IDE kattintva.

Menny.:db

Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

Hússütő tárcsa 

Anyaga: vas
Tartalma: 1 db tárcsa, 3 db láb,
Mérete: átmérője: 39.7 cm; szélessége füllel: 47.2 cm; magassága lábbal: 28 cm,
Súlya: 3.3 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, ne áztassa, szárítsa meg, kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.

Két módon használható: hagyományos 3 lábú tárcsaként és bogrács állványra is akasztható

Lapvastagság:3mm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: HUNGT134753
Várható szállítás akár: 2025. április 09.
Elérhetőség: Raktáron
KISZÁLLÍTÁSI IDŐ
ÉS KÖLTSÉG

Express szállítás 1-2 munkanap

2990 Ft

GLS futárszolgálat 1-3 munkanap

2390 Ft

MPL futárszolgálat 1-3 munkanap

1390 Ft

Pick Pack Pont 2-5 munkanap

1990 Ft

Foxpost cs.automata 1-5 munkanap

990 Ft

Leírás

Vas hússütőtárcsa rövid lábbal 40 cm

Hússütő tárcsa 

Anyaga: vas
Tartalma: 1 db tárcsa, 3 db láb,
Mérete: átmérője: 39.7 cm; szélessége füllel: 47.2 cm; magassága lábbal: 28 cm,
Súlya: 3.3 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, ne áztassa, szárítsa meg, kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.

Két módon használható: hagyományos 3 lábú tárcsaként és bogrács állványra is akasztható

Lapvastagság:3mm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Paraméterek

Méret 30-40 cm
Főzőlapra alkalmas Szabad tűzön
Magyar termék Igen
Serpenyő típusa Grill
Anyag Vas, öntöttvas
Típus Hússütő tárcsa
Alak Kerek
Milyen alkalomra Grillezéshez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Rendelés átvételi címünk!
Mikonyhánk Kft.
Telephely: 2213 Monorierdő,
Tölgyfa u. 80.
14 napos
pénzvisszafizetés!

Ha nem nyerte volna el
a tetszésed a termék

Hasonló termékek

Sajtos tallérsütő 18cm x 14cm (KOCKA MINTA)

11.890 Ft 11.399 Ft
491 Ft 4%
Várható szállítás akár:
2025. április 09.
(83)

Kuglóf sütőforma 0,125kg-os

949 Ft
Várható szállítás akár:
2025. április 09.

Fatálkészlet 7 darabos

11.990 Ft 11.390 Ft
600 Ft 5%
Várható szállítás akár:
2025. április 09.
(3)
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát. További információk
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

mikonyhank.hu
© Fogyasztó Barát
97.79%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) mikonyhank.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.